FESTIVALS

Atlantic Productions verzorgt al meer dan 25 jaar diverse festival en muziekevenementen met licht, geluid en rigging.
Van HMH tot de kleine locaties,  voor iedereen wat wils.

Wil je meer info, mail ons dan info@atlantic-productions.nl

Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden.

World Jazz festival Amersfoort

Beste Amersfoort World Jazz lover

Wow, wat een feest was Amersfoort World Jazz Festival! Dit jaar organiseerden we in 11 dagen 40+ concerten op 4 podia, samen met duizenden van jullie. Het was mooi, en gezellig, en vaak ver van te voren uitverkocht. Grote dank ook aan iedereen die deze 43e editie mogelijk maakten; sponsoren en partners, de vrijwilligers, fotografen, crew, de gemeente Amersfoort, de Observant, Kosmik, Kunsthal KAdE en alle ondernemers en partners op het Lieve Vrouwekerkhof.  Zonder jullie geen festival! We zijn enorm trots en zien jullie heel graag heel gauw terug!

View album

Beach Zeewolde Festival

In opdracht van www.id-dj.nl het Beach Zeewolde Festival gedaan 3 Podium met licht en geluid.
Hoofd podium t.v.b. 3500 bezoekers met een groot line array geluidsysteem van Soundprojects en Robe licht systeem.
Band podium met de hele dag lokaal geweld, en klein DJ podium voor het aan stormend DJ talent.
Alle materialen die wij gebruiken voor dit soort festivals zijn A merken zoals : Audio  Soundprojects-DiGiCo-Shure & Licht Avolites Robe-Martin-Queled.
Opdrachtgever : 
Oprichter en eigenaar van ID-DJ Entertainment, Dennis van den Hoogen, heeft ruim twintig jaar ervaring als DJ voor feesten, evenementen,
View album

Jazz Festival Leusden

Er is een keur aan toonaangevende artiesten gecontracteerd met als hoofdact voor de zaterdagavond Shirma Rouse. Zij geeft met haar achtkoppig orkest een eerbetoon aan de onlangs overleden Aretha Franklin. Verder spelen deze avond mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo, pianist Cor Bakker, zanger Paul van Kessel, rapper Okwaro, de Leusdense saxofonist Alexander Beets en youngVIP saxofoniste Kika Sprangers. Op vrijdag staat jazzdiva Izaline Calister op het podium met zanger Thom Hoorweg en het Round Midnight Orchestra. Op zondagmiddag wordt de kindertheatervoorstelling ‘Kleine Louis’ twee keer opgevoerd.
Hierbij Audio + Licht geleverd.
View album